J Lo's new single + Louboutin

Благодарение на събитието от долния пост разбрах, че кака Дженифър имала нов сингъл.
Заглавието носи името на легендарна марка обувки, позната на родните фешънистки от промиващия мозъци "Сексът и Градът".


Лубутанките вече са легенда, надминавайки другата марка, която Швепсът и Градът лансираше - Маноло Бланик. Обувки Лубутан можем да видим и на краката на Кайли Миног в Two Hearts и на Бийонсе в Green Light (онези същите, които ако си обула, трябва да се държиш за нещо, просто за да стоиш на двата си крака). Нека оплакнем окото с въпросните клипове.


Лубутан носят още Мадона в Celebration, Кристина Агилера в Ain't No Other Man, Бритни в If You Seek Amy, Girls Aloud в 2 техни клипа, Кайли отново в In My Arms; има и още, но нека спрем лудостта дотук. Маркетинговата машина е добре смазана и работи: използвайки популярни лица от шоубизнеса Louboutin се намъкна в мокрите обувни сънища на всяка фешън девойка и жена, която още не си е опекла акъла. Имам една приятелка, тя преди ми надуваше главата, че иска Маноло Бланик, последно се чудеше дали да даде 100 паунда за обувки Джими Чу. Аз намирам това за притеснително.

Всъщност за какво беше поста... А, да, за Джей Ло и обувките Кристиан Лубутан, които лирическата и героиня обува, отива си от несполучливия романс и се отправя с бодра крачка към едно по-светло бъдеще. Не знам дали и колко са и платили или и тя се е присъединила доброволно към всеобщата лудост. Иначе е сладурана и аз много я харесвам... само да спре да мляска докато дъвче дъвка.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Честит ми рожден ден!

3 години trains in the night

Drab Majesty - Modern Mirror (2019)