Bluba Lu - ПОТОПЪ (2012)

Талантливите адаши от Bluba Lu имат нов албум, за който е редно да спомена, щото тука пиша за хубава музика, нали (през по-голямата част от времето). Той е реализиран съвместно с Еди Стивънс, работил с Moloko, Zero 7 и Freakpower. За цялостния проект "ПОТОПЪ" може да прочетете в eventim, където информацията е сравнително изчерпателна. Най-изчерпателната, обаче, е в една статия в dnevnik.bg



Като чуете "eventim" трябва да се сещате за "event" и тук ивента е представянето на Потопъ, който ще се състои утре вечер (7 юни 2012) в Sofia Live Club. Ако не изпитвате страх от тълпи хора в затворени пространства, отлагайте по-маловажните ангажименти и смело отивайте. Билети за събитието са 15лв. предварителна продажба и 20 лв на място в клуба. В цената е включен и екземпляр от "ПОТОПЪ".
Ето ви и малък-голям тийзър, щото музиката е > от всичко, което бих казала. Кадрите в началото от "Oceans" на Жак Перен изненадват много приятно:



Това е началото на плейлиста от няколко клипа, нещо с ембединга не е наред, затова цъкнете тук за повече експериментална джазова хубост. Не броим последното парче Ain't Got No Home, което е по-фънки => по-лесно смилаемо => услади ми се повече.
Надявам се сте добили представа, че албума е много добър. Не прилича на правен от българи, което май е най-големия комплимент, който може да получи български проект. Без да искам да ставам цинична, де. Не се чувствам особено словоохотлива напоследък и не мога да ви разкажа подробно, както си е реда, но преди няколко дни, когато си го пуснах, доста се изненадах. И вие ще се изненадате приятно.


http://www.blubalu.net
https://www.facebook.com/bluba.lu

Коментари

Популярни публикации от този блог

Честит ми рожден ден!

3 години trains in the night

Drab Majesty - Modern Mirror (2019)